Misioni i  CTA GROUPS

 

 

CTA GROUPS është krijuar duke pasur parasysh një vizion të qartë të tregjeve të telefonisë dhe konvergjencën e tyre, duke qenë kështu një pionier i kombinimit të teknologjisë me angazhimin e konsumatorëve për të ofruar vlerat më të mira dhe garantimin e zgjidhjeve të komunikimeve të integruara të telekomunikacionit në çdo kohë dhe në çdo pjesë të territorit të vendit.

 

Zhvillojmë stategjinë tonë të mirëmenduar me kujdes, duke realizuar pritshmëritë dhe projektet Unike.

KUJDESI NDAJ KLIENTIT

TRAJNIM

MENAXHIM

Të gjithë atyre që kërkojnë të jenë të suksesshëm ne u ofrojmë mundësinë për të filluar një karrierë më të mirë.

 

 

Udhëtimi juaj fillon KËTU...

ZBULO MË SHUMË

Home Kush Jemi Vlerat Tona Shërbimet Karriera Home Kush Jemi Vlerat Tona Shërbimet Karriera

Ne do të marrim të gjithë masat e nevojshme për të ofruar:

Shërbime të kualitetit të lartë për klientët tanë

Partneritet afatgjatë me klientët tanë

Veprimtari fitimprurëse

Ndershmëri, integritet dhe përkushtim të vazhdueshëm

Shërbimin më të mirë për klientët

Flisni një gjuhë të huaj, ose më shumë ?

Ju jeni bindës dhe shumëgjuhësh,

një karrierë në shitjet ndërkombëtare mund të jetë bileta juaj për lumturi...

Mundësi e Artë Punësimi

Bashkohu me ne

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

POZICIONE TË LIRA PUNE

 

Telefoni

+355 69 708 226

Email

recruit1@ctagroups.co

recruit@ctagroups.co

Adresa

Ish Uzina Tirana,Njësia Bashkiake nr.11, Laprakë, Tiranë, Shqipëri